sevenspikes.themes.avenue.googletag

Celostno pristopimo k rešitvam težav vaših zaposlenih

K reševanju težav pristopimo s pričakovanim rezultatom 100-odstotne garancije. To pomeni, da se posvetimo vsakemu posamezniku posebej in v celoti najdemo najboljšo ergonomsko in produktivno optimizacijo za njegovo delovno mesto.

Spoznajte kako >

Svetujemo in pomagamo do boljšega delovnega okolja

Težave je najbolje preprečiti še preden se pojavijo. Naše poslanstvo je ureditev vsakega delovnega prostora, pa naj bo to pisarniški ali industrijski, tako, da se bo vsak posameznik v njem počutil (naj)bolje.

Stopite v stik z nami >

Obiščite naš razstavni salon in preizkusite naše rešitve

Obisk razstavnega salona je prvi postanek na poti do optimizacije vašega delovnega okolja. Pri obisku našega razstavnega prostora se lahko seznanite z najnovejšim razvojem ergonomske opreme, pridobite praktične izkušnje z različnimi vrstami ergonomskih rešitev in prejmete nasvete naših strokovnjakov

Rezervirajte termin >

Azergo razstavni salon

Obisk razstavnega prostora za ergonomske rešitve je odličen način za podjetja in ljudi, ki bi radi izboljšali svoje delovne izkušnje in postali bolj produktivni, da spoznajo raznoliko ponudbo rešitev. 

Z obiskom našega razstavnega prostora se lahko:

  • seznanite z najnovejšim razvojem ergonomije stolov,
  • pridobite praktične izkušnje z različnimi vrstami ergonomskih rešitev
  • in dobite nasvete strokovnjakov.

Pridobite strokovni nasvet o tem, kakšna oblika bi bila najbolj primerna za vašo postavo, kateri stol vam lahko najbolje pomaga pri vaših težavah z zdravjem ali kateri stol lahko obenem zadovolji vaše prostorske zahteve.

Prepričajte se o kvaliteti in udobju naše ponudbe z obiskom našega razstavnega prostora.

Naši strokovnjaki so vam po predhodni rezervaciji termina na voljo v razstavnem salonu na Kidričevi ulici 9 v Slovenj Gradcu

Rezervirajte termin >

 
 
 

Kje smo?

Close