sevenspikes.themes.avenue.googletag

Celostno pristopimo k rešitvam težav vaših zaposlenih

K reševanju težav pristopimo s pričakovanim rezultatom 100-odstotne garancije. To pomeni, da se posvetimo vsakemu posamezniku posebej in v celoti najdemo najboljšo ergonomsko in produktivno optimizacijo za njegovo delovno mesto.

Spoznajte kako >

Svetujemo in pomagamo do boljšega delovnega okolja

Težave je najbolje preprečiti še preden se pojavijo. Naše poslanstvo je ureditev vsakega delovnega prostora, pa naj bo to pisarniški ali industrijski, tako, da se bo vsak posameznik v njem počutil (naj)bolje.

Stopite v stik z nami >

Obiščite naš razstavni salon in preizkusite naše rešitve

Obisk razstavnega salona je prvi postanek na poti do optimizacije vašega delovnega okolja. Pri obisku našega razstavnega prostora se lahko seznanite z najnovejšim razvojem ergonomske opreme, pridobite praktične izkušnje z različnimi vrstami ergonomskih rešitev in prejmete nasvete naših strokovnjakov

Rezervirajte termin >

RSS

News

New online store is open! 11 May, 2022 - 4 Comments
The new nopCommerce store is open now! We are very excited to offer our new range of products. We will be constantly adding to our range so please register on our site.
nopCommerce new release! 11 May, 2022 - 18468 Comments
nopCommerce includes everything you need to begin your e-commerce online store. We have thought of everything and it's all included! nopCommerce is a fully customizable shopping cart
About nopCommerce 11 May, 2022 - 14695 Comments
It's stable and highly usable. From downloads to documentation, www.nopCommerce.com offers a comprehensive base of information, resources, and support to the nopCommerce community.
Close