sevenspikes.themes.avenue.googletag

Celostno pristopimo k rešitvam težav vaših zaposlenih

K reševanju težav pristopimo s pričakovanim rezultatom 100-odstotne garancije. To pomeni, da se posvetimo vsakemu posamezniku posebej in v celoti najdemo najboljšo ergonomsko in produktivno optimizacijo za njegovo delovno mesto.

Spoznajte kako >

Svetujemo in pomagamo do boljšega delovnega okolja

Težave je najbolje preprečiti še preden se pojavijo. Naše poslanstvo je ureditev vsakega delovnega prostora, pa naj bo to pisarniški ali industrijski, tako, da se bo vsak posameznik v njem počutil (naj)bolje.

Stopite v stik z nami >

Obiščite naš razstavni salon in preizkusite naše rešitve

Obisk razstavnega salona je prvi postanek na poti do optimizacije vašega delovnega okolja. Pri obisku našega razstavnega prostora se lahko seznanite z najnovejšim razvojem ergonomske opreme, pridobite praktične izkušnje z različnimi vrstami ergonomskih rešitev in prejmete nasvete naših strokovnjakov

Rezervirajte termin >

Opore za roke

Filters
View as Grid List
Sort by

Blazina za enostransko podporo roke JumboRest

Jumborest Support je prostorsko varčna opora podlakti, ki je enostavna za namestitev zaradi pritrdilnega loka ki se prilagaja delovnim ploščam debeline od 2 do 4 cm.

Pritrdilna ročica se lahko namesti v 3 različnih položajih pod ploščo (desno/sredinsko/levo), da se prilagodi naslonom za roke na stolih in uporabnikovi morfologiji ter namestitvi nog.

Prvotno je bila zasnovana za sočasno uporabo dveh opor Jumborest Support.

Opora Jumborest Access je odstranljiva priključna postaja za osebe z omejeno mobilnostjo, vendar tudi zelo preprosta rešitev za enostavno povečanje globine delovne površine.

79.00 €excluding TAX 96.38 € incl tax

Naslon za dlani Balance

Zasnovan posebej za uporabo s tipkovnico Contour, naslon za dlani Balance je nameščen pred njim za razbremenitev rok in zapestij.

Omogoča zavzet nevtralen položaj pri delu na računalniku, roke blizu pred seboj in tipkovnico nagnjeno, s čimer omejite bolečino pri tipkanju.

Ta položaj delo prinaša večje udobje in učinkovitost.

Omogoča zavzet nevtralen položaj pri delu na računalniku, roke blizu pred seboj in tipkovnico nagnjeno, s čimer omejite bolečino pri tipkanju.

32.00 €excluding TAX 39.04 € incl tax

Opora za roke Ergorest standard

Opore za roke Ergorest, ki se uporabljajo za eno ali obe roki, so zasnovane tako, da podpirajo zgornje okončine in lajšajo trajno napetost v vratu in ramenih.

Dela, pri katerih jih je mogoče uporabljati, segajo od računalniškega dela (zlasti različica s podlogo za miško) do montaže drobnih delcev in drugih dejavnosti, pri katerih je potrebna natančnost.

Opore za roke Ergorest so mobilne, lahke in funkcionalne ter jih je mogoče hitro namestiti na delovni pult s pomočjo objemke.

Vsaka opora Ergorest ima 3 točke: na dnu, na stičišču 1. in 2. segmenta za roko in na ravni žlebov naslona za roke.

115.00 €excluding TAX 140.30 € incl tax

Počivalo za roke Handi Mouse

Podpora za roko Handi Mouse je odstranljiva podpora za pritrditev na mizo, posebej zasnovana za razbremenitev roke, ki drži miško. Njegova zgornja površina je izdelana iz pene, prevlečene z likro, za udoben stik. Pritrdi se zelo enostavno zahvaljujoč sistemu nog, ki ne zahteva lukenj v delovnem pultu.

Handi Mouse je ločen podaljšek, ki razbremeni roko.

Njegova zgornja površina je izdelana iz pene, prevlečene z likro, za udoben stik. Pritrdi se zelo enostavno zahvaljujoč sistemu nog, ki ne zahteva lukenj v delovnem pultu.

Handi Mouse je ločen podaljšek, ki razbremeni roko, ki uporablja miško.

75.00 €excluding TAX 91.50 € incl tax

Počivalo za roke Universel

Ta podpora ima široko in prožno površino, ki omogoča boljšo porazdelitev pritiska, da se poveča udobje uporabnika.

Hitro se pritrdi na vse mize in poveča mobilnost na najmanjših delovnih mizah.

Univerzalni ergonomski naslon za roke podpira podlakti in zapestja pri delu, da zmanjša napetost mišic v rokah, ramenih, hrbtu in vratu.

Njegova velika in fleksibilna površina omogoča porazdelitev pritiska na večjo površino in tako poveča udobje uporabnika, ne glede na to, ali dela sede ali stoje.

Uporabnik pravilno postavi roke pred svojo tipkovnico, v nevtralni položaj, kar znatno zmanjša tveganje za bolečino in kostno-mišične bolezni.

96.00 €excluding TAX 117.12 € incl tax

Podpora za roke Handy Combi

Podpora Handy Combi podpira vaša zapestja pri uporabi s tipkovnico in miško.

Ta izdelek je posebej priporočljiv, če iz kakšnega razloga (preozka miza, premalo prostora na mizi) ne morete uporabljati standardnih naslonov za roke in to vpliva na vaš položaj pri sedenju.

Zgornja površina je izdelana iz pene, prevlečene z likro ali PVC (samo različica Combi), za udoben stik.

Pritrdi se zelo enostavno zahvaljujoč sistemu podnožja, ki ne zahteva lukenj v delovnem pultu.

Zahvaljujoč svoji preprostosti in prilagodljivosti so idealna orodja za številne aplikacije, od terciarnih delovnih mest do laboratorijev, vključno z industrijskimi delovnimi ploščami.

143.00 €excluding TAX 174.46 € incl tax

Podpora za roke X-Rest

Podpora za roke X-Rest je nepogrešljiv pripomoček za izboljšanje udobja pri delu in lajšanje bolečin v mišicah.

Ne glede na to, ali preživite dolge ure pred računalnikom ali opravljate ponavljajoče se naloge v industrijskem okolju, je opora za roko X-Rest zasnovana posebej za vaše potrebe.

Opora za roke X-Rest ima veliko in prilagodljivo površino, ki pomaga lajšati bolečine v mišicah vratu, hrbta, rok in zapestja ter povečuje udobje uporabnika. Hitro se pritrdi na mizo in poveča najožje delovne prostore.

Podpora za roko zagotavlja uporabniku udobno oporo in z izboljšano ergonomijo delovne postaje pomaga zmanjšati tveganje za razvoj mišično-skeletnih bolezni (MSD).

60.00 €excluding TAX 73.20 € incl tax

Podpora za roke Handi Combi Noir

Ta 2-delna podpora je bolj prilagodljiva in se lahko tudi enostavno prilagodi kotnim delovnim površinam.

Oba dela sta neodvisna, vendar ju je mogoče utrditi s priloženim pritrdilnim nosilcem.

Zgornja površina je izdelana iz pene, prevlečene z likro ali PVC (samo različica Combi), za udoben stik.

Pritrdi se zelo enostavno zahvaljujoč sistemu nog, ki ne zahteva lukenj v delovnem pultu.

Zahvaljujoč svoji preprostosti in prilagodljivosti so idealna orodja za številne aplikacije, od terciarnih delovnih mest do laboratorijev, vključno z industrijskimi delovnimi ploščami.

143.00 €excluding TAX 174.46 € incl tax
Close