sevenspikes.themes.avenue.googletag

Celostno pristopimo k rešitvam težav vaših zaposlenih

K reševanju težav pristopimo s pričakovanim rezultatom 100-odstotne garancije. To pomeni, da se posvetimo vsakemu posamezniku posebej in v celoti najdemo najboljšo ergonomsko in produktivno optimizacijo za njegovo delovno mesto.

Spoznajte kako >

Svetujemo in pomagamo do boljšega delovnega okolja

Težave je najbolje preprečiti še preden se pojavijo. Naše poslanstvo je ureditev vsakega delovnega prostora, pa naj bo to pisarniški ali industrijski, tako, da se bo vsak posameznik v njem počutil (naj)bolje.

Stopite v stik z nami >

Obiščite naš razstavni salon in preizkusite naše rešitve

Obisk razstavnega salona je prvi postanek na poti do optimizacije vašega delovnega okolja. Pri obisku našega razstavnega prostora se lahko seznanite z najnovejšim razvojem ergonomske opreme, pridobite praktične izkušnje z različnimi vrstami ergonomskih rešitev in prejmete nasvete naših strokovnjakov

Rezervirajte termin >

Ergonomska pisarna

Z nami do ergonomske rešitve

Podjetje Azergo zagotavlja prilagojeno izkušnjo, ki prinese učinkovite rešitve za boljše delo zaposlenih v različnih delovnih okoljih, skozi celoten proces prilagoditve delovnih mest s strokovnjaki za ergonomske rešitve.

Že od leta 2007 pomagamo do ergonomskih rešitev zaposlenim v različnih podjetjih po celem svetu s tem, da jim nudimo celovito rešitev - preprečujemo težave, še preden se sploh pojavijo, oziroma v kolikor so se že pojavile, pristopimo k njihovi celostni rešitvi.

Stebri ustanovitvenega namena našega delovanja so že vse od začetka:

  • preprečevanje zdravstvenih težav,
  • izboljšanje kakovosti življenja,
  • izboljšanje produktivnosti pri delu.

Naše poslanstvo je ureditev vsakega delovnega prostora, pa naj bo to pisarniški ali industrijski tako, da se bo vsak posameznik v njem počutil (naj)bolje.

Naša vizija

Ponujanje ergonomskega pisarniškega pohištva, prilagojenega ljudem in delovnim potrebam.

V središče naših misli postavljamo ljudi. Zato vsak dan delamo na učinkovitih tehničnih rešitvah, ki izboljšujejo delovne pogoje za vse. Naša želja je omogočiti vsakemu podjetju gradnjo okolja in ergonomskih delovnih postaj, prilagojenih fizičnim in človeškim omejitvam ter specifičnostim nalog, ki jih opravlja zaposleni. Želimo, da imate ergonomske delovne postaje, ki so popolnoma prilagojene vsem. Brez diskriminacije, ne glede na to, ali je uporabnik majhen, visok, invalid ali zdrav.

Poleg naših vrednot, vprašanja dobrega počutja pri delu ni več potrebno dokazovati. Govorimo o pomembnem zdravstvenem vprašanju: gre za preprečevanje določenih poklicnih patologij, kot so mišično-skeletne bolezni (MSB), s prilagajanjem delovnih postaj operaterjem in njihovim potrebam. V tem smislu naš pristop ni omejen na ponujanje končnih rešitev ali inovativnega pohištva na področju udobja, ampak podpiramo vse pri izbiri in izvedbi delovne postaje, kar omogoča vsakomur, da izvaja svoje delo v najboljših pogojih, kompenzira hendikepne situacije in podpira uporabnike med opravljanjem njihovih nalog.

Ergonomsko pohištvo seveda zajema ergonomske stole, ampak ne samo to. Naše rešitve so različne in se gibljejo od stola do ergonomske miške, od podstavka za noge do ergonomskih žog, in vključujejo številne ergonomske dodatke, kot so držala za monitor. Vsaka potreba je specifična in jo je mogoče prilagoditi.

Splošno izboljšanje delovnih pogojev spodbuja boljšo produktivnost uporabnika in posledično tudi podjetja.

Ergonomija si prizadeva prilagoditi prostor ljudem; na nas je torej, da vam ponudimo tehnične rešitve, ki omogočajo posamezniku, da ni več podvržen omejitvam, povezanim z njegovimi delovnimi orodji.

Od svetovanja do rešitve

Za začetek postopka optimizacije delovnega mesta, svetovanje, obisk našega razstavnega prostora ali zgolj ocenitev vaše delovne postaje nas pokličite na 02 620 27 00 ali pa nam pišite na svetovanje@azergo.si na voljo smo vam vsak delavnik med 8. in 16. uro. 

Celostna rešitev za vsakega posameznika

K reševanju oz. preprečevanju morebitnih težav pristopimo s pričakovanim rezultatom 100-odstotne garancije. To pomeni, da se posvetimo vsakemu posamezniku posebej in v celoti najdemo najboljšo ergonomsko ter produktivno optimizacijo za njegovo delovno mesto. Zavedamo se, kako pomembno je zdravje vaših zaposlenih pa tudi učinkovito delo, zato vam bomo vedno pripravljeni svetovati in pomagati pri izbiri najboljših ergonomskih rešitev za vaše podjetje.

Kvaliteta 

Kakovost je naša prva zaveza, ki jo ohranjamo skozi naše izdelke, ki združujejo izjemne značilnosti glede funkcionalnosti, ergonomske učinkovitosti, trajnosti in preprostosti uporabe. Vsa naša oprema je zasnovana in izdelana s strani partnerjev, ki so strogo izbrani zaradi njihove zanesljivosti, uspešnosti in tradicije odličnosti. Večina jih je locirana na Skandinavskem območju in so mednarodno priznani zaradi njihove kompetentnosti na svojem področju. Ta cilj kakovosti je v središču naše poslovne filozofije in presega naše izdelke in pozornost, ki jo posvečamo njihovi izbiri, ter vpliva na način, kako sodelujemo z vami.

Storitev

V skladu z zahtevami kakovosti naših rešitev moramo zagotavljati enako visoko raven storitev. Naša zaveza je vam zagotoviti pozornost in odzivnost, vse od obravnave vaših potreb do dostave in življenjske dobe vsakega Azergo izdelka "po prodaji". Prav tako smo vedno v iskanju stalnih izboljšav, zato bomo zelo pozorni na vaše pripombe in konstruktivne predloge.

Etika

Nazadnje, etika je v središču poslovne filozofije Azerga in odnosa, ki ga želimo imeti s svojimi strankami, partnerji in konkurenti. To se izraža predvsem v poštenih in uravnoteženih cenah, ki omogočajo podjetju, da ponuja visoko kakovostne izdelke in generira zadostno maržo za zagotavljanje učinkovitega servisa in pomoči. V skladu s tem načelom si prav tako nalagamo dolžnost poštenega svetovanja in brezpogojnega spoštovanja vseh naših obveznosti.

Rezervirajte termin >

 

 

 

Close